Ledinukai su vaistažolėmis citrinos ir mėtų skonio be cukraus
RICOLA ledinukuose naudojamos vaistažolės yra natūraliai surenkamos iš kruopščiai atrinktų Šveicarijos kalnų. Tokiose vietovėse augančios žolelės garantuoja ledinukų kokybę ir išskirtinumą. Auginant ir surenkant vaistažoles nenaudojami jokie chemikalai! Gaminant ledinukus naudojami tik aukščiausios kokybės ingredientai, leidžiantys atsiskleisti natūraliam ledinukų skoniui.
Visame pasaulyje pripažinti RICOLA ledinukai, pasižymi ne tik unikaliu skoniu, tačiau ir savybėmis galinčiomis padėti nuraminti ar sušvelninti nemalonų gerklės uždegimą, skausmą.
Ricola ledinukų maistinė vertė
Ledinukų kiti draugai:
Ledinukai su spanguolėmis
Ledinukai su vaistažolėmis be cukraus
Sweetener (isomalt), acid (citric acid), extract (0,3 %) of lemon balm and Ricola’s herb mixture, natural citrus flavouring, sweeteners (aspartame, acesulfame-K, natural mint flavouring, menthol, colouir (beta carotene).
Kas yra izomaltas?
Izomaltas termiškai yra išgaunamas iš runkelių gana sudėtingu procesu. Galutinis rezultatas – į cukrų panaši medžiaga, kuri turi daug natūralaus saldiklio savybių, tačiau joje yra tik mažas gliukozės kiekis. Atitinkamai, jis turi labai nedidelį poveikį cukraus kiekiui kraujyje ir paprastai laikomas „saugiu“ diabetikams ir kitiems, turintiems problemų dėl cukraus kiekio kraujyje. Izomaltas taip pat yra be glitimo.