Kakavos sviestas – augaliniai riebalai išgaunami iš kakavmedžio sėklų. Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį.
Kakavos sviestas išgaunamas sumalant išlukštentas džiovintas kakavos pupeles, o gautą masę presuojant ir atskiriant kakavos sviestą nuo sausų šokolado miltelių.
Kakavos sviestas tinka konditerijos gaminių gardinimui bei išsausėjusios odos priežiūrai. Jo sudėtyje gausu mineralinių medžiagų, tokių kaip kalcis, kalis, varis, geležis ir magnis. Taip pat Kakavos sviestas yra puikus antioksidantų šaltinis. Tinka drėkinti išsausėjusią odą, gali padėti kovojant su randais, strijomis.
Siekdami kakavos sviestą sumaišyti su kitais ingredientais, pašildykite jį garų vonelėje. Kakavos sviestą galima naudoti gryną arba maišyti su sviestmedžių, simonsijų, kokosų aliejumi.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.
Talpa: 200ml
Ekologiškas kakavos sviestas.
Galiojimo data: 2022-12-14
Pasirinkta prekė buvo įdėta į krepšelį